by gnosis_admin Post at 27 March 2555 in Thailand

On April 26, 2012, Sethaphong Phadungpisuth, Managing Director of Gnosis Company Limited, was a guest speaker in the topic of “Driving Operational Excellence Through Innovation And IT Management In Finance Function To Create Value, Reduce Cost And Drive Efficiency” , which is one of the topics in the seminar of “MEASURING, OPTIMIZING, & TRANSFORMING FINANCE FUNCTION IN 2012” , which was organized by The Executive Alliance Company Limited.

Sethaphong presented in the following outline:

• Measuring IT investment and management of Finance function in reducing costs, lead time, and enhance effective operations,

• Integrating new technology, and innovation to operate finance function, and cooperate with other department effectively,

• Using new technology and innovation for data management & financial analytics for business reporting and decisions,

• Key considerations in implementing IT and innovation management in Finance function to prevent errors, risks and pitfalls.

วันที่ 26 เมษายน พ.ศ.2555, คุณเศรษฐพงศ์ ผดุงพิสุทธิ์ กรรมการผู้จัดการบริษัท จีโนซิส จำกัด ได้รับเชิญเป็นวิทยากรพิเศษในหัวข้อเรื่อง

“การพัฒนาระบบปฏิบัติการฝ่ายการเงินผ่านนวัตกรรมและเทคโนโลยีสมัยใหม่”

เพื่อลดขั้นตอนการทำงานและพัฒนาประสิทธิภาพการทำงานสูงสุด วิธีการใช้เทคโนโลยีสมัยใหม่ที่เหมาะสมกับองค์กรในการจัดการงานของฝ่ายการเงินเทคโนโลยีสมัยใหม่ในการประสานงานกับหน่วยงานอื่นๆ จัดการระบบข้อมูลภายในและวิเคราะห์ผลงานของฝ่ายการเงินอย่างมีประสิทธิภาพภายในระยะเวลาที่จากัด ข้อควรระวังและคำแนะนำในการเลือกใช้เทคโนโลยีที่เหมาะสมในการจัดการงานของฝ่ายการเงินให้เหมาะสมกับการใช้งาน ทรัพยากร และรูปแบบองค์กร

งานสัมมนาครั้งนี้มีวิทยากรพิเศษในวงการการเงินและไอทีหลายท่าน และมีผู้เข้าร่วมสัมมนาคือผู้บริหารในส่วนงานการเงินจากบริษัทขนาดกลางและขนาดใหญ่

Facebook Comments